Algemene voorwaarden Experience Volendam

Waarom moet ik mijn mobiele nummer op het boekingsformulier invullen?

Het is handig als wij op de dag van jullie bezoek contact kunnen hebben met tenminste één van de deelnemers. Uiteraard gebruiken we het mobiele nummer alleen als het noodzakelijk is.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat betekent dat?

Probeer het nog een keer te versturen en controleer of u alle vakjes heeft ingevuld.

Wat gebeurt er als ik het boekingsformulier heb teruggemaild?

Na ontvangst sturen wij u z.s.m. een geheel vrijblijvende offerte toe. Mocht u daar gebruik van willen maken, dan wordt deze omgezet in een reservering. Daar staan dan de datum, soort arrangement en de manier van betaling vermeldt.

U wilt een arrangement boeken maar weet nog niet precies hoeveel mensen er mee gaan.

Het is belangrijk te weten hoeveel personen er uiteindelijk aan het arrangement zullen deelnemen. Uiterlijk 5 werkdagen voordat het uitje plaatsvindt geeft u het definitieve aantal deelnemers aan ons door.

Heb niet het juiste aantal deelnemer doorgegeven. Is dit een probleem?

Op basis van uw reservering worden onze partners ingelicht. Mochten er meer mensen willen deelnemen dan bestaat de kans dat er geen plaats meer is die dag. Het is dus belangrijk dat u het juiste aantal deelnemers uiterlijk 5 werkdagen aan ons doorgeeft i.v.m. onze planning!

Wat gebeurt er als ik mijn reservering wil annuleren?

In de meeste gevallen is dit kosteloos in goed overleg. Mochten er toch kosten aan zijn verbonden, dan zal dit met u worden besproken.

Wil een arrangement boeken voor 6 personen, maar het minimum aantal deelnemers is 8 personen. Is dit mogelijk?

Ja, u kunt een arrangement voor 6 personen boeken, maar u betaalt wel het minimum aantal van 8 personen.

Hoe betaal ik mijn arrangement?

Dit kan op de dag zelf contant of per pin worden gedaan voor aanvang van het arrangement. U kunt ook kiezen om via een factuur te betalen. Deze dient dan wel 5 werkdagen voor aanvangarrangement bij ons te zijn voldaan.

Ik bestel tijdens het uitje o.a. extra consumpties. Kan dat?

Bij elk arrangement staat vermeldt wat inclusief is. Alles wat door u extra wordt besteld dient ter plekke bij 1 van onze partners te worden voldaan.

Wat als het slecht weer is?

Helaas is Volendam nog niet overdekt, dus ook bij minder mooi weer gaat alles gewoon door. Soms doet een goede paraplu of regenkleding wonderen!

We komen te laat aan de dag van het arrangement, wat nu?

Het door u geboekte arrangement start en eindigt op de in de reservering vermelde tijdstippen. Mocht u te laat zijn (door welke omstandigheid dan ook) neem dan direct contact met ons op. We zullen dan proberen op te lossen. Mocht dit niet lukken dan wordt het arrangement ingekort, want we hebben waarschijnlijk nog meer groepen die dag.