Evenementen

Wat te doen in Volendam:

3 november 2019: Wijn & Spijswandeling 30+

Na de meer dan geslaagde 1ste editie komt er natuurlijk een 2de Wijn & Spijswandleing 30+ en wel op zondag 3 november. 6 lokale horecaondernemers gaan hun beste beentje voor zetten om de gasten de beste wijnen en spijzen te presenteren die dag.

Bij elk restaurant heeft men 45 min. de tijd om te kunnen genieten. Per bezoek zijn er slechts 30 plekken beschikbaar.

De Wijn & Spijswandeling begint die dag om 12.00 uur en er worden slechts 180 kaarten verkocht en is bedoeld voor de leeftijd 30+ en ouder.

De kaarten kosten €65,00 p.p. en worden op naam verkocht en deze zijn alleen te bestellen via: kees@femilyevents.nl

23 november 2019: Als de liefde niet bestond!

De Bühne wordt dit keer een heus theater want “Als De Liefde Niet Bestond” is een voorstelling die gaat plaatsvinden in theaters door het hele land van het najaar 2020. De liefde die verbindt, verblind, je opslokt, gelukkig maakt en dan weer uitspuugt.

De zin en soms ook de waanzin van dat ene woord “liefde” waar we allemaal naar op zoek zijn, mee worstelen, of enorm door geïnspireerd worden. De liefde voor jezelf en voor je naasten maar ook de liefde voor onze wereld.

Marieke en Rose vertellen op soms humoristische, luchtige en soms serieuze toon over componisten van de mooiste klassiekers en hun liefdesleven en anekdotes uit het eigen leven gegrepen. Met mooie Nederlandstalige stukken van o.a. Toon Hermans, Liesbeth List, Jenny Arean en Wim Sonneveld. Maar ook bekende Frans- en Engelstalige liedjes vertaald naar het Nederlands. Liedjes, allemaal over de liefde.

Tevens kunt u ook mooie instrumentale stukken verwachten die vertolkt worden op viool en piano… om even bij weg te dromen.

“Als De Liefde Niet Bestond” bestaat uit:
Marieke Booy-Viool
Rose Spearman-Zang
Willem Hoving -Piano

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten slechts €15,00 en zijn te reserveren via kees@amvo.nl of te koop via: https://bitscan.net/shop/v2/svlrc45own#/event/747

12 oktober 2019: 3J’S en B6 in De AMVO

We zijn blij te kunnen en mogen aankondigen dat niemand minder dan de 3JS samen met de B6 op 12 oktober een spetterend concert komen geven in De AMVO.

Tickets kosten €25,00 en zijn te koop bij Charleston | AMVO. Voor meer info bel naar 0299363323 of stuur een email naar kees@amvo.nl. Zaal gaat open om 18.00 uur.

Leeftijd: vanaf 18 jaar en legitimatie is verplicht.

22 november 2019: Live @Restaurant Le Pompadour

Specs Live & The Chefs Cooking(8) @Restaurant Le Pompadour

Na 7 succesvolle edities mag je zo zoetjesaan wel spreken van een mooie traditie.
Op vrijdag 22 november kan er in Restaurant Le Pompadour dus weer genoten worden van een onvervalst ‘concertbuffet’. Een mix van mooie muziek van singer/songwriter Specs Hildebrand – solo en met zijn (uitgebreide) Living Room Band – en prima eten. Dit alles onder de noemer: ‘Specs Live & The Chefs Cooking’

De formule ‘mooie muziek en prima eten’ is een voltreffer gebleken: De vorige edities waren binnen niet al te lange tijd uitverkocht en het publiek reageerde enthousiast op de muziek en het eten.

Dus ook deze editie kan het publiek tijdens ‘Specs Live’ genieten van zowel eigen werk als schilderachtige covers. En voor de aanvang en tijdens de pauze van het concert zorgen ‘The Chefs Cooking’ wederom voor een uitgebreid buffet (warm en koud), zodat de gasten ook op culinair gebied niets tekort zullen komen.

Kaarten à € 39,50 (excl. consumpties) zijn vanaf heden verkrijgbaar c.q. te reserveren in Le Pompadour
(tel: 0299 399888). Er kan, indien gewenst, per tafel gereserveerd worden.

Theaterconcert: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests www.olddutch.nl
Aanvang: 19.00 uur Zaal open: 18.00 uur.