Evenementen

Wat te doen in Volendam:

23 november 2019: Als de liefde niet bestond!

De Bühne wordt dit keer een heus theater want “Als De Liefde Niet Bestond” is een voorstelling die gaat plaatsvinden in theaters door het hele land van het najaar 2020. De liefde die verbindt, verblind, je opslokt, gelukkig maakt en dan weer uitspuugt.

De zin en soms ook de waanzin van dat ene woord “liefde” waar we allemaal naar op zoek zijn, mee worstelen, of enorm door geïnspireerd worden. De liefde voor jezelf en voor je naasten maar ook de liefde voor onze wereld.

Marieke en Rose vertellen op soms humoristische, luchtige en soms serieuze toon over componisten van de mooiste klassiekers en hun liefdesleven en anekdotes uit het eigen leven gegrepen. Met mooie Nederlandstalige stukken van o.a. Toon Hermans, Liesbeth List, Jenny Arean en Wim Sonneveld. Maar ook bekende Frans- en Engelstalige liedjes vertaald naar het Nederlands. Liedjes, allemaal over de liefde.

Tevens kunt u ook mooie instrumentale stukken verwachten die vertolkt worden op viool en piano… om even bij weg te dromen.

“Als De Liefde Niet Bestond” bestaat uit:
Marieke Booy-Viool
Rose Spearman-Zang
Willem Hoving -Piano

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten slechts €15,00 en zijn te reserveren via kees@amvo.nl of te koop via: https://bitscan.net/shop/v2/svlrc45own#/event/747

22 november 2019: Live @Restaurant Le Pompadour

Specs Live & The Chefs Cooking(8) @Restaurant Le Pompadour

Na 7 succesvolle edities mag je zo zoetjesaan wel spreken van een mooie traditie.
Op vrijdag 22 november kan er in Restaurant Le Pompadour dus weer genoten worden van een onvervalst ‘concertbuffet’. Een mix van mooie muziek van singer/songwriter Specs Hildebrand – solo en met zijn (uitgebreide) Living Room Band – en prima eten. Dit alles onder de noemer: ‘Specs Live & The Chefs Cooking’

De formule ‘mooie muziek en prima eten’ is een voltreffer gebleken: De vorige edities waren binnen niet al te lange tijd uitverkocht en het publiek reageerde enthousiast op de muziek en het eten.

Dus ook deze editie kan het publiek tijdens ‘Specs Live’ genieten van zowel eigen werk als schilderachtige covers. En voor de aanvang en tijdens de pauze van het concert zorgen ‘The Chefs Cooking’ wederom voor een uitgebreid buffet (warm en koud), zodat de gasten ook op culinair gebied niets tekort zullen komen.

Kaarten à € 39,50 (excl. consumpties) zijn vanaf heden verkrijgbaar c.q. te reserveren in Le Pompadour
(tel: 0299 399888). Er kan, indien gewenst, per tafel gereserveerd worden.

Theaterconcert: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests www.olddutch.nl
Aanvang: 19.00 uur Zaal open: 18.00 uur.