Partners

Fietsenservice Koning

Welkom bij de no-nonsense fietsenmaker voor Volendam en directe omgeving.

Fietsservice Koning kan alle merken fietsen leveren tegen scherpe prijzen. Nieuwe fietsen worden bij aflevering vakkundig rijklaar gemaakt. En tevens heeft u recht op 2 servicebeurten. Informeer naar de mogelijkheden.

De tweedehands fietsen die wij aanbieden zijn grondig nagezien, versleten en kapotte onderdelen zijn vervangen en worden dan ook afgeleverd met 3 maanden garantie.

Binnenkort ook meer informatie over de verhuur van fietsen met de allermooiste routes door het prachtige Waterland!

Kijk snel voor meer informatie op: http://www.fietsservicekoning.nl/

Lotje Wine & Dine

Welkom in ons restaurant
We hopen dat je geniet van ‘ons’ mooie Volendam en ons prachtige restaurant aan de haven. Onze kok kan niet wachten om een heerlijk gerecht voor u klaar te maken.

Smakelijke groeten,
Jan Smit

Bij Lotje Wine & Dine kun je genieten van de beste Volendamse specialiteiten.
Geniet van je diner in het sfeervolle restaurant. Bij goed weer kun je plaatsnemen op het terras. Voor een heerlijk diner of een goed glas wijn met uitzicht op de Volendamse haven, bent je bij ons aan het juiste adres!
Lotje Wine & Dine heeft een authentiek en karakteristiek menu. Ze hebben er lokale specialiteiten, verse visgerechten en heerlijke wijnen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.lotjewinedine.nl/

Hotel Old Dutch & Restaurant Le Pompadour

Traditionele gastvrijheid en optimaal comfort gaan bij Hotel Old Dutch hand in hand met een grandioos uitzicht over de voormalige Zuiderzee. Met 33 ruime, stijlvol gemeubileerde kamers (naar keuze 1 of 2 persoons-kamers) is ons hotel groot genoeg voor elk reisgezelschap. En tegelijkertijd compact genoeg om persoonlijke service en een plezierig verblijf te garanderen.

Restaurant Le Pompadour
is een restaurant in Volendam met een internationale keuken. U kunt bij ons terecht voor overheerlijke kreeft, oesters en Volendamse specialiteiten, waaronder onze vermaarde stoofaal. Naast deze vis specialiteiten, kunt u bij ons ook terecht voor uitmuntende vleesgerechten. U kunt bij Restaurant Le Pompadour in Volendam bijvoorbeeld genieten van verschillende gerechten met tournedos, runder rib-eye of malse kogelbiefstuk.

Uiteraard worden al onze vlees- en visgerechten begeleid met groenten, aardappelen en frites en een uitgebreid saladebuffet met een keur van verse producten.

Kijk voor meer informatie op: https://www.olddutch.nl/

Groeps Boottocht VD10 en Heen en Weer

Organiseer jij binnenkort iets voor een groep mensen? Bijvoorbeeld voor familie, collega’s of vrienden. Dan is Volendam een uitstekende keuze. Dit authentieke vissersdorp staat wereldwijd bekend om haar schilderachtige decor, de palingvisserij en de palingsound. Op de Volendamse Dijk bruist het altijd. Er zijn vele mogelijkheden om lekker wat te eten en te drinken.

Wij organiseren boot tochten en zeilexcursies vanuit de haven van het bekendste vissersdorp van Nederland. Op o.a. een historische zeilende logger bieden wij je een relaxte boottocht op het Markermeer. Zo wordt jullie uitje gegarandeerd een belevenis!

Kijk voor meer informatie op: https://www.groepsboottocht.nl/#home

 

Parre Productions

Al voor heel veel mensen heeft de enige echte Kees Tol (Parre Productions) de afgelopen jaren een meer dan leuke dag in Volendam en omstreken verzorgt.
Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want hij is er geboren en getogen en kent het beroemdste dorp van Nederland als zijn eigen broekzak.

Ben je nu op zoek naar een meer dan leuke dagje uit in Volendam voor o.a. families of bedrijfsuitje dan hoef je niet verder te zoeken.

Neem vrijblijvend contact op met Kees Tol via kees.tol@experiencevolendam.nl of bel 06 5119 7126 om Volendam te beleven op een heel bijzondere manier.

Experience Volendam | Beleef het verleden!

Experience Volendam | Beleef het verleden!
Midden aan de haven vindt u Experience Volendam. Een geweldige attractie waar je de roemrijke geschiedenis van Volendam op de een bijzondere manier kunt ervaren. Geniet van o.a. holografische voorstellingen en trotseer met de Oculus Rift de woeste golven van de Zuiderzee uit het jaar 1916. Een belevenis voor alle leeftijden.

Experience Volendam is toegankelijk voor iedereen, jong of oud,  mindere mobiele mensen en rolstoelvriendelijk!

Groepsreserveringen & touroperators
Voor touroperators en grotere groepen gelden aparte tarieven. Wilt u meer weten? Mail dan naar info@experiencevolendam.nl of bel naar +31 630957271 tijdens openingsuren of +31 65119 7126 buiten kantooruren en u ontvangt alle informatie.