Foto in klederdracht

Wie aan Volendam denkt zegt natuurlijk gelijk: “een foto in het wereldberoemde Volendammer klederdracht”. Wij van Experience Volendam hebben onze eigen fotostudio en werken als een van de weinigen nog met handgemaakte Volendammer klederdracht. Alleen het aankleden al is een attractie op zich.

De kleding is origineel en dat is te zien op de foto. Na het aankleden wordt er veel tijd besteed aan het juist opstellen, zodat de foto perfect en professioneel is. Tijdens het maken van de foto’s letten wij erop dat iedereen in de camera kijkt en de juiste uitstraling heeft. Wij nemen een ruim aantal foto’s. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Hierdoor heeft het Experience-team een brede keuze om de juiste foto te selecteren en hem vervolgens haarscherp af te drukken. Kwaliteit en plezier is ons uitgangspunt en daar kunt u dan ook op rekenen.

– Wij maken foto’s in origineel Volendammer klederdracht.
– In onze studio mag je ook met eigen telefoon of camera foto’s maken, wij helpen u daar graag bij.
– U krijgt van ons alle tijd om zelf die prachtige of ludieke foto’s te maken.
– Je mag je eigen foto uitkiezen.
– De foto’s zijn direct klaar, je hoeft niet te wachten.
– Men krijgt de originele digitale foto ook gratis via de Email. En op verzoek sturen wij ook alle andere foto’s op.

– Extra foto’s nodig: 13 x 18 cm 3,00 euro, 20 x 30 cm 6 euro

Ons motto is: Plezier, kwaliteit en beleving.

Wilt u meer informatie,  vul dan snel onderstaand formulier in.

 

  • Minimaal: 2 personen

  • Duur: 30 minuten

€7.50 p.p.

incl. btw

Bekijk ook deze arrangementen

Workshop chocolade maken

Ze zeggen wel eens dat je gelukkig wordt van chocolade. Komt dat even goed uit want bij Experience Volendam kun je nu je eigen chocolade maken. Kijk snel verder voor meer informatie over dit arrangement.

  • Minimaal: 8 personen

  • Duur: 180 minuten

€32.50 p.p.

incl. btw

meer info

Rondleiding en een bezoek aan de Palingrokerij

Paling en Volendam worden altijd in 1 adem genoemd, en de familie Smit rookt ook de allerlekkerste paling in de hele wereld! Kijk snel verder voor meer informatie over dit arrangement.

  • Minimaal: 8 personen

  • Duur: 120 minuten

€19.50 p.p.

incl. btw

meer info

Escape from Experience Volendam

Speel nu het ontsnappingsuitje in hartje Volendam! Een superspannend uitje! Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape from Experience Volendam. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Samen met je groep ga je de stad in en heb jij de taak om alles op te lossen en de sleutel van het dorp in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in het dorp Volendam!

  • Minimaal: 16 personen

  • Duur: 100 minuten

€27.50 p.p.

incl. btw

meer info

City Hunters Volendam

Blijven jullie uit de handen van de Politie? Een superspannend teambuildingspel! Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van de Politie? Is het mogelijk is om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven? Tijdens dit spel moeten de voortvluchtigen alles op alles zetten om uit de handen van de opsporingsteams te blijven terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden… Wat staat je te wachten tijdens City Hunters Volendam?

  • Minimaal: 12 personen

  • Duur: 180 minuten

€27.50 p.p.

incl. btw

meer info