3 in 1 Combi: Foto, Experience en Volendam’s museum (tot 12 november 2022)

Ook dit jaar heeft het Volendams museum een nieuwe geweldige expositie. Dit keer staat deze expositie in het teken van 75 jaar vrijheid in Volendam. Met de grootste zorg samengesteld door de vele vrijwilligers die al jaren lang hun bijdrage hier aan leveren.

Experience Volendam en het Volendams museum slaan dit jaar extra de handen ineen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de rijke historie van Volendam met de volgende actie.

Een bezoek aan het Volendams Museum, een virtual reality avontuur door 1916 en natuurlijk een foto in het originele klederdracht. De foto wordt per mail nagestuurd en ook mag men zelf foto’s maken, hoe leuk is dat.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 2 personen en duurt ongeveer een kleine 3 uur en kost slechts €14,75 p.p.

 • Minimaal: 2 personen

 • Duur: 180 minuten

€14.75 PP

incl. btw

  Bekijk ook deze arrangementen

  3 in 1 Combi speciaal: Foto, bezoek Experience Volendam en een rondleiding door Volendam.

  Jullie beginnen met een bezoek aan Experience Volendam voor een virtual reality avontuur door 1916. Daarna met de gehele groep een foto in het originele klederdracht. De foto wordt per mail nagestuurd en ook mag men zelf foto’s maken, hoe leuk is dat. Dan gaan jullie Volendam ontdekken onder begeleiding van een gids die gekleed gaat in het originele Volendammer kostuum. Dit arrangement is te reserveren vanaf 8 personen en duurt ongeveer 3 uur en kost slechts €27,50 p.p.

  • Minimaal: 8 personen

  • Duur: 210 minuten

  27,50

  incl. btw

  meer info

  Experience Volendam

  activiteit in Volendam

  De leukste activiteit in volendam. Beleef hoe het Volendam van 100 jaar geleden er uit zag. Een bezoek aan Experience Volendam is uniek te noemen in Volendam. Kijk snel verder voor meer informatie!

  • Minimaal: 2 personen

  • Duur: 30 minuten

  €8.75 PP

  incl. btw

  meer info

  Foto in klederdracht

  Denk je aan Volendam dan denk je natuurlijk gelijk aan een foto in het wereld beroemde Volendammer klederdracht.

  • Minimaal: 2 personen

  • Duur: 30 minuten

  Kinderspeurtocht in Volendam

  Met de kinderspeurtocht in Volendam voor het hele gezin beleef je een heerlijke dag uit in ons gezellige oer-Hollandse dorp. De speurtocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen tot veertien jaar oud. De prijs voor de speurtocht is een vaste prijs die geldt voor deelname aan de tocht met het hele gezin. Kijk snel verder voor meer informatie!

  • Minimaal: 4 personen

  • Duur: 90 minuten

  19,50

  incl. btw

  meer info