Experience Volendam in 1 dag!

Jullie worden allereerst hartelijk ontvangen met koffie of thee, appelgebak met natuurlijk slagroom.

Daarna kunnen jullie de keuze maken dat jullie Volendam gaan ontdekken op eigen houtje met een speurtocht of met een gids gekleed in Volendammer kostuum voor een rondleiding door het bekendste vissersdorp van Nederland.

Dan brengen jullie een bezoek aan Experience Volendam om vervolgens op de foto te gaan voor de groepsfoto in het Volendammer kostuum. De foto wordt per mail nagestuurd en ook mag men zelf foto’s maken, hoe leuk is dat?

Vervolgens hebben jullie nog wat tijd over om de Dijk te verkennen met zijn leuke winkels en terrassen.

Jullie sluiten de dag af met een heerlijk etentje in 1 van de gezellige restaurants van Volendam.

Dit alles duurt ongeveer 6 uur en kost slechts €62,50.

Graag bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte of reservering, de datum en tijd van aanvang doorgeven. We zijn dagelijks geopend van 11:00 uur tot en met 17:00 uur.

 

 • Minimaal: 8 personen

 • Duur: 320 minuten

€62,50 PP

incl. btw

  Bekijk ook deze arrangementen

  3 in 1 Combi speciaal: Foto, bezoek aan Experience Volendam en een rondleiding door Volendam.

  Jullie beginnen met een bezoek aan Experience Volendam voor een virtual reality avontuur door 1916. Daarna met de gehele groep een foto in het originele klederdracht. Deze wordt per mail nagestuurd en ook mag men eigen camera´s zelf foto’s maken, hoe leuk is dat? Dan gaan jullie Volendam ontdekken onder begeleiding van een gids die gekleed gaat in het originele Volendammer kostuum. Dit arrangement is te reserveren vanaf 8 personen en duurt ongeveer 3 uur en kost slechts €29,50 p.p.

  • Minimaal: 8 personen

  • Duur: 210 minuten

  29,50

  incl. btw

  meer info

  Bezoek aan Experience Volendam

  activiteit in Volendam

  De leukste activiteit in Volendam. Beleef hoe het vissersdorp van ruim 100 jaar geleden er uit zag. Een bezoek aan Experience Volendam is uniek te noemen in Volendam. Kijk snel verder voor meer informatie!

  • Minimaal: 2 personen

  • Duur: 30 minuten

  €8,75 PP

  incl. btw

  meer info

  Foto in klederdracht

  Denk je aan Volendam dan denk je natuurlijk gelijk aan een foto in het wereldberoemde Volendammer klederdracht. Wil je meer informatie kijk dan snel verder!

  • Minimaal: 2 personen

  • Duur: 30 minuten

  3 in 1 Combi: Foto, Experience en Volendam’s museum

  De mooiste combinatie in Volendam. Foto in klederdracht, Experience volendam met de VR-Bril, en Volendams Museum voor slechts € 18,50. Dit arrangement is te reserveren vanaf maart 2024 en vanaf 2 personen. Kijk snel verder voor meer informatie!

  • Minimaal: 2 personen

  • Duur: 180 minuten

  € 18,50 PP

  incl. btw

  meer info